Falcon Plaza

Een mobiele koeling kopen voor uw agrarische producten

Is de tijd weer aangebroken dat u uw gewas kunt oogsten en verkopen aan de consument? U bent erg gesteld op de kwaliteit van uw producten en u doet er alles aan die te waarborgen tegenover uw klanten. Dan wilt u voorkomen dat externe factoren als het weer of ongedierte de kwaliteit van uw gewas aantasten. Voor het langer en beter bewaren van uw gewas investeert u in de juiste apparatuur. Bent u op zoek naar een goede koel- en bewaarsysteem en overweegt u mobiele koeling te kopen?

Tolsma-Grisnich is gespecialiseerd in het efficiënt koelen en bewaren van uw aardappelen, uien of wortelen. Met hun systemen verhoogt u de kwaliteit van uw gewas en verbetert u daarmee het rendement van uw bedrijf. Meer weten over de mobiele koeling en hoe u die bij Tolsma-Grisnich kunt kopen? In deze blog leest u over het koelsysteem waarmee u uw producten lang bewaart en met kwaliteit aan uw klanten levert.

De mobiele koeling in twee uitvoeringen

Met de mobiele koeling van Tolsma-Grisnich bewaart u uw producten langer en met meer kwaliteit. Er is sprake van minder gewichtsverlies doordat de etenswaren niet uitdrogen, wat weer resulteert in een hoger rendement. Koopt u een mobiele koeling, dan profiteert u van een flexibel, handig en snel koelcapaciteit waar u een grote hoeveelheid producten in bewaart.

U heeft keuze uit twee soorten mobiele koelingen waarin u uw gewassen langdurig kunt bewaren. De eerste is de Quadro Compact Cooler, een duurzame installatie waarmee u grote aantallen in relatief korte tijd kunt laten koelen. Door de ingebouwde EC ventilator maakt u verbruikt u met deze mobiele koeling 20% minder stroom en bereikt u een gering geluidsniveau.

De Quadro Mixlucht Unit is een mobiele koeling die u koopt als u uw producten in kisten wilt bewaren. Met het ventilatiesysteem in deze mobiele koeling wordt de lucht uit de bewaring gemengd met de buitenlucht. Dit zorgt voor de gewenste ventilatietemperatuur die de producten optimaal bewaart. Meer voordelen van de mobiele koelingen zijn:

  • Een hoge luchtopbrengst
  • De koeling kan direct en indirect gekoppeld worden aan een gezamenlijke unit
  • Een duurzaam en energiezuinig systeem zorgt voor een lange levensduur en een hoger rendement

Koop uw mobiele koeling bij Tolsma-Grisnich

U bewaart uw groentes en knolgewassen met hoge kwaliteit wanneer u de mobiele koeling van Tolsma-Grisnich koopt. Speciaal ontworpen voor grote hoeveelheden en duurzaam in gebruik. Zo verhoogt u het rendement van uw bedrijf en verkoopt u altijd verse producten. Het installeren van een mobiele of een mechanische koeling in uw opslag is noodzakelijk. U zult namelijk een groot verschil in kwaliteit en winst merken wanneer u hiervan profiteert.

Investeer in een kwalitatieve koelsysteem en win uw inzet op termijn terug. De mobiele koeling gaat een leven lang mee, is spaarzaam in energie en zorgt voor een langere houdbaarheid van uw gewas. Wilt u een mobiele koeling kopen voor in uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Tolsma-Grisnich. U ontvangt dan het advies waarmee u bepaalt welke mobiele koeling het best werkt voor uw producten.