Falcon Plaza

Welke supermarkten bezorgen binnen 10 minuten mijn boodschappen?

Ben je aan het koken en ben je iets vergeten? Of heb je visite, en heb je eigenlijk niks meer in huis? In dat geval wil je snel en voordelig jouw boodschappen in huis hebben. De nieuwste en hippe online supermarkten zoals Go Flink, Getir en Gorillas maken dit mogelijk. Lage bezorgkosten, een laag minimum bestelbedrag en vooral heel snelle bezorging is wat hen kenmerkt. In deze blog vind je de top-3 leveranciers.

De snelle bezorgdiensten vergeleken

Benieuwd welke leverancier er allemaal zijn? Hieronder vergelijken wij de beste leveranciers die bij jou thuis bezorgen, meestal al binnen 10 minuten.

Flink

Flink is een van de meest bekende aanbieders en bezorgt onder andere in Tilburg, Delft en Utrecht. Het minimum bestelbedrag is €1,00, je kunt dus vrijwel alles laten bezorgen. De bezorgkosten zijn €1,80, ongeacht de grootte van je bestelling. De prijzen zijn vergelijkbaar met de supermarkt.

Gorillas

Gorillas herken je aan de kenmerkende riders gekleed in het zwart. Het opvallende is dat ze helemaal geen bezorgkosten rekenen. Je kunt dus ook een tros bananen of alleen de groentebouillon laten bezorgen. Binnen 10 minuten heb je jouw bestelling in huis. De bezorgkosten liggen ook op €1,80. Inwoners van o.a. Amsterdam, Den Haag, Groningen, Haarlem, Kralingen, Leiden, Nijmegen, Tilburg en Utrecht kunnen hier al bestellen.

Getir

Getir is de nieuwste flitsbezorger. Ze bezorgen alleen nog binnen de ring van Amsterdam, maar dit wordt binnenkort uitgebreid. Het is een van origine Turks bedrijf dat daar al ontzettend populair is. Het minimum bestelbedrag is €10,00 en op dit moment zijn er geen bezorgkosten. Naast groenten, fruit en andere voedingsartikelen kan je ook non-food bestellen zoals een iPhone lader, sloffen of sokken.