Falcon Plaza

Deze 3 hotels in Griekenland zijn de moeite waard!

Ga jij binnenkort, of zodra corona overgewaaid is, op vakantie naar één van de eilanden van Griekenland? Dan raad ik je deze hotels echt aan. Deze hotels scoren heel hoog op booking.com en het zijn ook zeker prachtige hotels met vriendelijk personeel en een prachtige ligging. Kijk dus niet verder, want in deze blog vertel ik je over de beste hotels voor de Griekse eilanden. 

Almyria Oia Suites – Santorini

Dit mooie hotel ligt in het noordwesten van Santorini op vier kilometer afstand van Oia. Het hotel biedt uitzicht op de Egeïsche zee. Het hele hotel heeft gratis WiFi. Je kunt auto- en motorhuur regelen bij het hotel en de parkeergelegenheden bij het hotel zijn gratis. Ook stopt op 10 meter afstand van het hotel een bus, dus het openbaar vervoer is ook makkelijk te gebruiken. Het hotel beschikt over een infinity pool waar alleen volwassenen in mogen. Op minder dan een kilometer afstand ligt ook het Kaap Columbo strand, waar je de dagen heerlijk kunt vertoeven. Bij het appartement zit een balkon en in het complex zelf zit een terras waar je in de avonden een heerlijk drankje kunt doen.

Spiros, Naxos Chora – Naxos

Dit hotel ligt op het Griekse eiland Naxos op korte wandelafstand van het stadje Naxos af. Het is een complex in Cycladische stijl. Ook in dit hotel is overal gratis WiFi beschikbaar. Het Spiros hotel heeft een prachtig verlicht buitenzwembad. Gelukkig is er ook airconditioning aanwezig, want op de Griekse eilanden wordt het warm in de zomer. Er zitten verschillende eetvoorzieningen bij het hotel, namelijk: een snackbar en een bar. Ook is er mogelijkheid voor ontbijt op de kamer en roomservice. Het hotel zit op vier kilometer afstand van het strand af, wat met een heerlijke wandeling bereikt kan worden. Je kunt er ook voor kiezen om een auto of fiets te huren voor het strand en om andere voorzieningen te bezoeken. 

Cava Orient Beach Hotel & Suites – Zakynthos

Dit prachtige hotel ligt op het eiland Zakynthos aan het strand in Tagraki en op twaalf kilometer afstand van de stad Zakynthos af. Het hotel heeft een buitenbad en biedt ook gratis WiFi aan. Daarnaast heeft het hotel een prachtig zonneterras met uitzicht op de zee, een à-la-carte restaurant en een buffetrestaurant. Elke kamer is voorzien van airconditioning en alle badkamers zijn voorzien van handdoeken en toiletartikelen. Ook zijn er bij dit hotel twee zwembaden met uitzicht en er zit een bar aan het zwembad. Ook zit één van de zwembaden op het dak.